Gość darekrocznik71 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Panowie mam już dosyć ciągłych przerw w przesyle internetu od obecnego operatora ( Netia) dlatego myślę o internecie z kablówki (Multimedia). kablówka oferuje mi nawet prędkość 60 mb/s, Netia góra 20 - zazwyczaj jest mniej i nie muszę brać telefonu stacjonarnego, czy jest sens brać modem z routerem z kablowki, ile może obsłużyć komputerów - wi fi, kabel. czy jest możliwośc przekierowania portów - mam w sieci NAS i nieraz wchodzę na niego z zewnątrz, czytałem, że można w tym celu wykupić stałe ip, ile to kosztuje i ile mozna przekierować portów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Myślę, że te pytania powinieneś zadać operatorowi tj. Multimedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozhrfhlufq Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 W multimedii masz stałe ip. Mam łącze 30mb i internet od ok 5 lat. Awaria była tylko raz i to ok 5 godz w związku z rozbudową sieci. Router wifi lepiej kupić na własną rękę. Za sam internet płacę 49 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi