Jump to content

Prametry RMF FM z Hotbird 13e.

Zenek22

Recommended Posts

Prośba o parametry stacja radiowa RMF FM z Hotbird 13E z 12188 ver, bo mi nie gra i mam cisza z PID audio, PID PCR. Dziękuję z góry. Pozdrawiam

Czemu to mi działa tylko ten RMF FM tak na: PID AUDIO 720, PID PCR : BRAK (bez PCR), PID PMT: 0050 lub 1B58............? Ale gra to tylko do restartu dekodera,GUI,  potem znowu nie gra po restarcie!

I trzeba to od nowa ustawiać tak i wbijać tak w dekoder, żeby grało znowu tylko do restartu dekodera!

A na te ustawienia po skanowanie automatycznie wcale nie gra i cisza, a powinno na tym grać i tak wynajduje mi w dekoder:

PID AUDIO 720, PID PCR : 8191, PID PMT: 0080 lub 7000. Tak jest podawane na serwisy sat.

I tak mi po skanowanie wynajduje, ale nie gra wcale! Jest CISZA! Zero audio, na wszystkie tam stacje radiowe! Co to jest pytam?

Proszę pilnie o pomoc. Dziękuję z góry. Pozdrawiam.

Jaki ten PCR będzie do tej pierwszej opcji, żeby to po restart grało dalej!

W Radio Maryja na Astra 19,2e też jest podawany PCR 8191, a nie gra wcale na tym tylko na PCR 33.

Więc co to jest z ludzi robione?

Dobry skuuuxxxr............tak zrobił ludziom!

PCR JAKIEŚ 8191 powstawiał...........brak słów co wyczyniają!

A ludzie listy kanały robią, a co do czego potem cisza mają na dekodery, telewizory. Poprawiać to proszę natychmiast!

Co to są za cuda i identyfikatory dostępu warunkowego na tej stacja radiowa porobione?

Czy te radio RMF FM jest zaparowane w ofertach?

I temu nie gra może, bo zaparowali i paring....................

Edited by Zenek22