Shouces Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 W moim boxie 2850 nie mam podpiętej anteny DVB-S, działa on tylko na antenie DVB-T. Dodałem sobie do listy kanałów kilka streamów z głównego tunera i działa to poprawnie ale dzisiaj chciałem trochę urozmaicić to. Mianowicie chciałbym aby wyświetlało mi się tam EPG. Ustawiłem więc nowy stream w programie DreamBoxEdit tak jak na zdjęciu w załączniku. EPG mi się pojawia ale za to kanał nie gra. Jeżeli ustawię ten sam adres URL z zaznaczoną opcją NON-TS to program świeci. Co robię źle? Na screenie próbuję ogarnąć Polsat 2. Chciałbym jeszcze przypisać picony pod konkretny stream ale z tym powinienem sobie już później poradzić. Czy jest może jakaś inna możliwość dodania kanałów z drugiego tunera aby tuner odbiorczy sam sobie je dekodował? Konkretniej chciałbym tym odchudzić transmisję, która jest wysyłana z jednego tunera na drugi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts