pietrek Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Wróciłem po długim weekendzie do domu włączam dekoder a tu zonk restart. Myślę ok zdarza się, ale po chwili widzę, że nie startuje system. Myślę dysk się wysypał zdarza się. Włączyłem NAND a później USB1 ale nadal nic. Gdy próbuję z NAND lub USB to mam odpowiednio na wyświetlaczu co chwilę: nbox -> USB1 -> nbox -> USB1 i nie da się z żadnego nośnika uruchomić systemu. Podpowiedzcie co mogło się wydarzyć?? Czyżby problem z uboot-em się pojawił czy może coś innego się wydarzyło ??? W tym czasie przez cały weekend nawet zaniku prądu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Bez dysku próbowałeś? Może zasilacz dokonał żywota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Tak bez dysku próbowałem. Próbowałem z USB i z NAND i taka sama reakcja. Zasilacz to chodzi o to pudełko zewnętrzne czy coś na płycie dekodera??? Jestem w stanie to jakoś sam stwierdzić zdiagnozować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Aby coś stwierdzić trzeba mieć choć minimalną wiedzę... a ty pytasz który to zasilacz? kabelek pod debung prawdę ci powie. Może to ENV ... nie chcę zgadywać. Sugeruje oddać do naprawy komuś kto się na tym zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Pytam czy tylko to kwestia tego zasilacza zewnętrznego czy może być coś na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 A ja nie dokonując pomiarów skąd mam wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi