Marcin Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Poszukuje czegoś takiego co zwie się power bank. Kupiłem router mobilny i jest w nim bateria 1700mAh co pozwala na działanie tego routera tylko przez 5h. Niestety nie mogę znaleźć baterii do niego by mieć dwie a tym bardziej nie znalazłem baterii o większej pojemności. W związku z tym postanowiłem kupić właśnie power bank ale nie mam pojęcia co jest odpowiednio dobre. Na alledrogo jest tego mnóstwo ale jak widzę w opisie 30000mAh to nawet nie klikam na to bo jest to paranoją i na 100% tam nie ma takiej pojemności. Czy ktoś z was używa czegoś takiego i jeśli tak to co polecacie? A jak nie używacie to może mieliście do czynienia z czymś takim? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zetr Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Witaj, używałem PQI i-Power 5200 Power Bank 5200mAh, byłem zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts