strokers Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam Może to banalne i głupie pytanie ale jak wrzucić Graterlie na pendrive by się botowało z pendrive (nie chce instalować na nand) aktualnie mam na pendrive jakąś wersje stara openpli ... chciałem po prostu to wymienić na coś nowszego. Przejrzałem FAQ jak i forum ale nie widzę nigdzie żadnej informacji? Pozdrawiam Strokers Proszę poprawić post pisownia (polskie znaki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ściągnij sobie program i enigmę dla swojego tunera z tego wątku. http://forum.xunil.pl/index.php?topic=871.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strokers Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 OK dzięki :) działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi