Guest volf_66 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Szanowni koledzy, czy jest taki skrypt, czy plugin, przy pomocy którego można by podejrzeć moje uprawnienia na karcie C+?? w OpenPli 8,3 był taki skrypcik, który na to pozwalał, http://forum.dvhk.to/showthread.php?t=718765&highlight=uprawnienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunfizz Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Skorzystaj z webifa i skrypt będzie wówczas niepotrzebny do wglądu w kartę ( uprawnienia ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest volf_66 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 dzięki, a powiedz mi jeszcze jak to zobaczyć w webif, bo jak włączę informacje o odbiorniku to nie ma tam uprawnień, a nie widzę nigdzie zakładki uprawnienia?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiso Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 zakładka readers i tam przy odpowiedniej karcie klikasz w "i" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbrahaM Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 dzięki, a powiedz mi jeszcze jak to zobaczyć w webif, bo jak włączę informacje o odbiorniku to nie ma tam uprawnień, a nie widzę nigdzie zakładki uprawnienia?? bo to nie ten webif, nie chodzi o webif odbiornika, a webif oscama, przy założeniu, że wymienisz sobie binarkę (są na forum w odpowiednim dziale), na taką, która webif posiada, wgrasz jako oscam_user i ustawisz uprawnienia. To, jak to zrobić też jest dokładnie opisane na forum w odpowiednim dziale. zakładka readers i tam przy odpowiedniej karcie klikasz w "i" Zapomniałeś dodać, że w webif oscama, zaś mam silne wrażenie, iż pytający pisał o webif odbiornika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest volf_66 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 ok dzięki, na początku szukałem w webif odbiornika, ale po wskazówce już znalazłem dzięki, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts