Gość volf_66 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Szanowni koledzy, czy jest taki skrypt, czy plugin, przy pomocy którego można by podejrzeć moje uprawnienia na karcie C+?? w OpenPli 8,3 był taki skrypcik, który na to pozwalał, http://forum.dvhk.to/showthread.php?t=718765&highlight=uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunfizz Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Skorzystaj z webifa i skrypt będzie wówczas niepotrzebny do wglądu w kartę ( uprawnienia ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volf_66 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 dzięki, a powiedz mi jeszcze jak to zobaczyć w webif, bo jak włączę informacje o odbiorniku to nie ma tam uprawnień, a nie widzę nigdzie zakładki uprawnienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiso Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 zakładka readers i tam przy odpowiedniej karcie klikasz w "i" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 dzięki, a powiedz mi jeszcze jak to zobaczyć w webif, bo jak włączę informacje o odbiorniku to nie ma tam uprawnień, a nie widzę nigdzie zakładki uprawnienia?? bo to nie ten webif, nie chodzi o webif odbiornika, a webif oscama, przy założeniu, że wymienisz sobie binarkę (są na forum w odpowiednim dziale), na taką, która webif posiada, wgrasz jako oscam_user i ustawisz uprawnienia. To, jak to zrobić też jest dokładnie opisane na forum w odpowiednim dziale. zakładka readers i tam przy odpowiedniej karcie klikasz w "i" Zapomniałeś dodać, że w webif oscama, zaś mam silne wrażenie, iż pytający pisał o webif odbiornika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volf_66 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 ok dzięki, na początku szukałem w webif odbiornika, ale po wskazówce już znalazłem dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi