mexpert Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Witam wszystkich forumowiczów :) Posiadam BSKA z Duo_Multiboot FreeBox+B4_team 03_2012 Wersja1b z przygotowanym systemem na USB, po stracie z usb1 przeleci sobie część komunikatów na wyświetlaczu tzn. net, ssh, 6 Opli no ale na sam koniec mam Err i następuje reboot. OpenPli z nanda normalnie działa, chciałem sobie potestować G2. Czy może ktoś spotkał się z takim problemem? Druga sprawa to czy jest możliwość z poziomu telnetu sprawdzić wersię uboot'a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest info Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Zacząłbym od sprawdzenia systemu plików na pendrive (komenda fsck), ćwiczyłem identyczny przypadek jak mój zakład energetyczny miał problemu z linia WN, co przełożyło się na 4 krotny agresywny zanik zasilania w ciągu dnia u mnie w domu. O ile system na pendrive jest OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts