mexpert Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam wszystkich forumowiczów :) Posiadam BSKA z Duo_Multiboot FreeBox+B4_team 03_2012 Wersja1b z przygotowanym systemem na USB, po stracie z usb1 przeleci sobie część komunikatów na wyświetlaczu tzn. net, ssh, 6 Opli no ale na sam koniec mam Err i następuje reboot. OpenPli z nanda normalnie działa, chciałem sobie potestować G2. Czy może ktoś spotkał się z takim problemem? Druga sprawa to czy jest możliwość z poziomu telnetu sprawdzić wersię uboot'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość info Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Zacząłbym od sprawdzenia systemu plików na pendrive (komenda fsck), ćwiczyłem identyczny przypadek jak mój zakład energetyczny miał problemu z linia WN, co przełożyło się na 4 krotny agresywny zanik zasilania w ciągu dnia u mnie w domu. O ile system na pendrive jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi