pepan Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Witajcie koledzy. Siedzę już kupę czasu nad jednym problemem. Mam swoją listę kanałów, którą używam od lat, i od jakiegoś czasu kanały AXN Black i AXN White wyświetlają mi się na liście jako AXN Sci-Fi i Axn Crime, to samo mam np z TVN24Biś. Ponowne wyszukiwanie kanałów nie pomaga. Powiedzcie w czym rzecz, gdzie jest błąd? Poprawiono pisownię...Proszę zwrócić na to uwagę przy pisaniu następnych postów Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 DreamBoxEdit xxxxxx - założyć flagi na TAK i pełen restart po wgraniu listy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepan Posted January 1, 2014 Author Share Posted January 1, 2014 dziękuję kolego za odpowiedź gdzie ta flaga jest ? klikam prawym na kanale i tego nie widzę :/ Poprawiono pisownię...Proszę zwrócić na to uwagę przy pisaniu następnych postów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 U mnie takie kanały ze zmienionymi nazwami są na liście w dreamboxEDIT na zielono. Wybierając "Rename service in this bouquet - Ctrl+R" i kasując nazwę przywracam nazwę do tej jaka jest po wyszukaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepan Posted January 1, 2014 Author Share Posted January 1, 2014 Dziękuje kolego za odpowiedź. Już sobie poradziłem :) Pozdrawiam Szczepan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts