pepan Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witajcie koledzy. Siedzę już kupę czasu nad jednym problemem. Mam swoją listę kanałów, którą używam od lat, i od jakiegoś czasu kanały AXN Black i AXN White wyświetlają mi się na liście jako AXN Sci-Fi i Axn Crime, to samo mam np z TVN24Biś. Ponowne wyszukiwanie kanałów nie pomaga. Powiedzcie w czym rzecz, gdzie jest błąd? Poprawiono pisownię...Proszę zwrócić na to uwagę przy pisaniu następnych postów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 DreamBoxEdit xxxxxx - założyć flagi na TAK i pełen restart po wgraniu listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepan Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 dziękuję kolego za odpowiedź gdzie ta flaga jest ? klikam prawym na kanale i tego nie widzę :/ Poprawiono pisownię...Proszę zwrócić na to uwagę przy pisaniu następnych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 U mnie takie kanały ze zmienionymi nazwami są na liście w dreamboxEDIT na zielono. Wybierając "Rename service in this bouquet - Ctrl+R" i kasując nazwę przywracam nazwę do tej jaka jest po wyszukaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepan Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Dziękuje kolego za odpowiedź. Już sobie poradziłem :) Pozdrawiam Szczepan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi