Guest darksidedvb Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Mam pytanko do wszystkich. Chciałbym kupić/pobrać jakąś dobrą sprawdzoną appkę do obsługi nboxa/Graterlia za pomocą iPhona/iPada. Zastanawiam się nad DreamboxE2 https://itunes.apple.com/pl/app/dreamboxe2/id680238805?mt=8 Czy możecie coś doradzić z doświadczenia? Które używać i jak się spisują? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lexs5 Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Ja używam DreamDroid na Androida i jestem zadowolony ostatnio jak mi siadły baterie w pilocie, tuner nie ma przycisków na panelu bo posiadam adb 2850 jako pilot sprawuje się świetnie. Poza tym można stremować i oglądać audycje. Jest miernik sygnału co mi się ostatnio przydało przy ustawianiu anteny, EPG i wiele innych przydatnych rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest luk222 Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Ja polecam tiMote ma wszystko co potrzeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts