Gość darksidedvb Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Mam pytanko do wszystkich. Chciałbym kupić/pobrać jakąś dobrą sprawdzoną appkę do obsługi nboxa/Graterlia za pomocą iPhona/iPada. Zastanawiam się nad DreamboxE2 https://itunes.apple.com/pl/app/dreamboxe2/id680238805?mt=8 Czy możecie coś doradzić z doświadczenia? Które używać i jak się spisują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lexs5 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja używam DreamDroid na Androida i jestem zadowolony ostatnio jak mi siadły baterie w pilocie, tuner nie ma przycisków na panelu bo posiadam adb 2850 jako pilot sprawuje się świetnie. Poza tym można stremować i oglądać audycje. Jest miernik sygnału co mi się ostatnio przydało przy ustawianiu anteny, EPG i wiele innych przydatnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luk222 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja polecam tiMote ma wszystko co potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi