Guest fruit1fruit Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Czy zna ktoś metodę by zmienić katalog startowy FreePlayera na jakiś inny niż domyślna lista urządzeń? Czy pozostaje modyfikacja skryptu wtyczki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matzg Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Akurat nie używam w/w playera ...sprawdź czy nie masz wpisu w settings Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fruit1fruit Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 No właśnie nie widzę by coś było. Startuje zawsze z "listą urządzeń" na której jest dysk pamięć wewnętrzna i pewnie byłby nośnik podpięty na usb gdybym takowy podłączył. A większość materiału spoczywa jednak w /hdd/movie. Próbowałem używać MP2 ale denerwuje mnie obsługa - to że zawsze nawet gdy chcę odtworzyć jedną pozycję dodaje się ona do playlisty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts