Gość fruit1fruit Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Czy zna ktoś metodę by zmienić katalog startowy FreePlayera na jakiś inny niż domyślna lista urządzeń? Czy pozostaje modyfikacja skryptu wtyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Akurat nie używam w/w playera ...sprawdź czy nie masz wpisu w settings Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fruit1fruit Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 No właśnie nie widzę by coś było. Startuje zawsze z "listą urządzeń" na której jest dysk pamięć wewnętrzna i pewnie byłby nośnik podpięty na usb gdybym takowy podłączył. A większość materiału spoczywa jednak w /hdd/movie. Próbowałem używać MP2 ale denerwuje mnie obsługa - to że zawsze nawet gdy chcę odtworzyć jedną pozycję dodaje się ona do playlisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi