Guest seal Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Stałem się szczęśliwym posiadaczem ESI88 z Enigmą 2 który może zastąpi mojego NBOXa Zauważyłem - to samo zresztą chyba było na nboxie. jak nagrywam na jakimś kanale program (np, z timera) a oglądam inny to jak pauzuję program któy oglądam to czasomierz przy pauzie || wsię ariuje pokazując różne wskazania i potem niestety jak dam odtwarzanie to ten zatrzymany kanał się niestety nie odtwarza. Czy ktoś może u siebie sprawdzić jak się zachowuje wtedy boks? Dla przykładu robiłem to dziś nagrywając HBO HD i próbując zatrzymać coś na FILMBOX HD lub CANAL+ HD oraz z TVP1 SD mam to samo. :( Z czego może wynikać problem? Proszę jak ktoś może sprawdzić na swoich ESI jak to się zachowuje - czy to wina boksa czy po prostu może jest na to za słaby (jak dobrze pamiętam to BSLA też się na tym wykładało). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seal Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 niestety na Gratelii 2 RC1 mam to samo. Czy ktoś na swoim box może sprawdzić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablocool Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Naciśnij pauzę, potem jeszcze raz pauzę i jeszcze raz pauzę. Daj play jak będzie przynajmniej 10s zbuforowanych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts