Gość seal Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Stałem się szczęśliwym posiadaczem ESI88 z Enigmą 2 który może zastąpi mojego NBOXa Zauważyłem - to samo zresztą chyba było na nboxie. jak nagrywam na jakimś kanale program (np, z timera) a oglądam inny to jak pauzuję program któy oglądam to czasomierz przy pauzie || wsię ariuje pokazując różne wskazania i potem niestety jak dam odtwarzanie to ten zatrzymany kanał się niestety nie odtwarza. Czy ktoś może u siebie sprawdzić jak się zachowuje wtedy boks? Dla przykładu robiłem to dziś nagrywając HBO HD i próbując zatrzymać coś na FILMBOX HD lub CANAL+ HD oraz z TVP1 SD mam to samo. :( Z czego może wynikać problem? Proszę jak ktoś może sprawdzić na swoich ESI jak to się zachowuje - czy to wina boksa czy po prostu może jest na to za słaby (jak dobrze pamiętam to BSLA też się na tym wykładało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seal Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 niestety na Gratelii 2 RC1 mam to samo. Czy ktoś na swoim box może sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablocool Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Naciśnij pauzę, potem jeszcze raz pauzę i jeszcze raz pauzę. Daj play jak będzie przynajmniej 10s zbuforowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi