lukasz138 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Cześć, Mam Sagecoma UHD88 i kartę NC+. Dawno nie włączałem TV i po włączeniu aktualizacji uprawnień na karcie okazało się, że dalej nie mam uprawnień - jest tylko tvp1 . W między czasie przeczytałem artykuł, że od lipca karty nc+ działają tylko na ich dekoderach. Czy jest jakiś sposób aby karta zaczytała teraz poprawnie uprawnienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioszym7@gmail.com Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Ponoć programator phoenix. Trzeba kartę w programator i programator do dekodera po USB. Osobiście nie sprawdzałem, bo pozbyłem się swoich kart cameleon wraz z cesją umowy i używam serwerów zewnętrznych CCcam (5-8€). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2teusz Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Musisz uruchomić kartę w trybie nagra merlin. Do tego potrzebne są klucze z których cześć jest publiczna oraz wersja Oscam obsługująca CAK-7. To tak w skrócie. PS cześć programów powinna działać jak do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi