Gość madree Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam, mam poważny problem z MgCamd'em 1.35. Na oPli mod by Tux 8.3 w E2 PPanels była możliwość przełączenia OSCamu na MgCamd (połowa z was pewnie napisze że OSCAM jest lepszy, no ale w moim przypadku MgCamd okazuje się szybszy i stabilniejszy) , po instalacji Graterlii mam dostęp tylko do OSCAM i nie ma możliwości zmiany - tak jak to było w poprzednich wersjach, zainstalowałem więc oPLi 8.3 mod by Tux - jakimś cudem udało mi się znaleść ten Image na chomikuj, ale podczas próby instalacji mgcamd z E2 PPanels dostaję info że instalacja nie powiodła się - nie znajduję pliku. Pomocy, bardzo zależy mi na tym aby to własnie MgCamd był głównym emu. Za pomoc mogę zapłacić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelia Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Proszę przeczytać założenie softu. Na temat MgCamd była mowa wielokrotnie na forum. Używamy do tego celu "Szukaj". 35% ostrzeżenia za nieprzeczytane bądź nieprzeczytane ze zrozumieniem założenia przed rejestracją i niesprawdzenie forum przed dodaniem posta. Tutaj dbamy o porządek, niepowielanie tematów, dzięki czemu forum jest przyjaźniejsze dla użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jednak problemy ze zrozumieniem. 100 lat temu było ale już od 99 lat nie ma mgcamd i nie będzie Dyskusji dalszej niet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi