Guest daromen21 Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Witam.Czy jest możliwości zmiany wielkości czcionki w menu? Nbox jest podłączony pod stary tv.Literki sa niewyraźne i małe.Próbowałem zmieniać czcionkę Font Magnfier ale on zmienia tylko EPG i listę kanałów.(Używam skórki PKT silver) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pppp Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Nie, nie można. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Jak masz stary TV to zmień skórkę. Na CRT bardzo dobrze się spisują skórki DreamTV-HD i Elgato-HD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rafalcool1 Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Witam.Czy jest możliwości zmiany wielkości czcionki w menu? Nbox jest podłączony pod stary tv.Literki sa niewyraźne i małe.Próbowałem zmieniać czcionkę Font Magnfier ale on zmienia tylko EPG i listę kanałów.(Używam skórki PKT silver) Czcionkę można zwiększyć tylko tło na którym jest menu jest dosyć wąskie.Możesz też użyć innego fonta wtedy może będzie nieco czytelniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest daromen21 Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Cześci już zmieniłem za pomoca e2skiner. Teraz szukam plików które odpowiadaja za zakładke system . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MarcinO Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Cześci już zmieniłem za pomoca e2skiner. Teraz szukam plików które odpowiadaja za zakładke system . Której składni poszukujesz...? System czyli...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest daromen21 Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Sieci. Chyba najwazniejsza.A w daszej kolejnosci ustawienia A/v .inne,interfejs gui. Bo tam mała czcionka. mod Wrzucamy załączniki nie linki... Pozdr matzg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts