Gość daromen21 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam.Czy jest możliwości zmiany wielkości czcionki w menu? Nbox jest podłączony pod stary tv.Literki sa niewyraźne i małe.Próbowałem zmieniać czcionkę Font Magnfier ale on zmienia tylko EPG i listę kanałów.(Używam skórki PKT silver) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Nie, nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Jak masz stary TV to zmień skórkę. Na CRT bardzo dobrze się spisują skórki DreamTV-HD i Elgato-HD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalcool1 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam.Czy jest możliwości zmiany wielkości czcionki w menu? Nbox jest podłączony pod stary tv.Literki sa niewyraźne i małe.Próbowałem zmieniać czcionkę Font Magnfier ale on zmienia tylko EPG i listę kanałów.(Używam skórki PKT silver) Czcionkę można zwiększyć tylko tło na którym jest menu jest dosyć wąskie.Możesz też użyć innego fonta wtedy może będzie nieco czytelniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Cześci już zmieniłem za pomoca e2skiner. Teraz szukam plików które odpowiadaja za zakładke system . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinO Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Cześci już zmieniłem za pomoca e2skiner. Teraz szukam plików które odpowiadaja za zakładke system . Której składni poszukujesz...? System czyli...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Sieci. Chyba najwazniejsza.A w daszej kolejnosci ustawienia A/v .inne,interfejs gui. Bo tam mała czcionka. mod Wrzucamy załączniki nie linki... Pozdr matzg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi