Gość pecet.pl Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Pobrałem wtyczkę poprzez menadżera oprogramowania (graficzny). Wtyczka zainstalowana bez błędów, chciałem dodać stację GIOŚ z mojej miejscowości, wyszukana na mapie airly polska, lecz wtyczka odpowiada, że nie ma żadnej stacji w pobliżu. Klucz API zapisałem w pliku tekstowym w katalogu wtyczki. Jest jakaś pomoc do tej wtyczki, jakiekolwiek Howto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boba420 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Mam to samo a na VU solo 4k działa mi z tymi danymi bez problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Przyjrzę się w wolnej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pecet.pl Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Czy wtyczka powinna stworzyć plik settings? U mnie brak. Pliki favourite1 i 2 oraz home nie zawierają konfiguracji stacji pomiarowych, gdzie są zapisywane konfiguracje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boba420 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 etc/engima2/seting. Wszystko jest ale i tak się nie uruchamia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Dekoder !!!!!!!!! ?????? Czemu wy nie piszecie jaki dekoder sh4 czy mips. Mam się domyślać? Macie w profilu opcje tekst osobisty lub podpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zrobić aktualizacje i powinno już działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pecet.pl Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Czy ktoś czuje się na sile aby rozbudować wtyczkę o możliwość odczytu z stacji GIOŚ. Pytam dlatego że stacji w mojej miejscowości airly odczytuje tylko PM10, zaś stacja GOIŚ ma 5 parametrów, plusem jest to że jest API z stacji GOIŚ link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strokers Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 działa komuś aktualnie wtyczka? Bo mnie wyświetla jak na początku wątku, że nie znajduje w pobliżu czujników. Dodatkowo w etc/enigma2/settings nie ma wspolrzednych mimo ze sa zapisane w pluginie ... NBOX recorder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi