Guest franco78 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Witam, w moim przerobionym BXZB pojawił się problem.. Jest głos, jest OSD, wszystko jest... ale brak obrazu :( jakiś pomysł?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paul Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 masz zapchany flash ... oczysc przez ftp folder /tmp i reboot i obraz sie pojawi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest franco78 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 dzięki za info....ale już zainstalowałem Graterlie - już ok ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Co do powodu, to możliwe, że Paul ma rację :) Ja to miałem kiedy po raz pierwszy nboksa rozkręciłem. Podłączyłem i czarno, tylko OSD. Trochę nerwów mnie to kosztowało - nbox ponownie na części, sprawdziłem wszystkie połączenia i podłączyłem ponownie już bez problemu. Myślę, że wystarczyło wyłączyć z prądu, odczekać chwilę i podłączyć ponownie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest franco78 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 odłączałem z prądu - nie pomogło.... pomyślałem, że to kwestia softu, że coś się posypało... a że miałem jeszcze "stary" 8.2 to była okazja na Graterlię:) no i śmiga:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts