Gość franco78 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam, w moim przerobionym BXZB pojawił się problem.. Jest głos, jest OSD, wszystko jest... ale brak obrazu :( jakiś pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paul Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 masz zapchany flash ... oczysc przez ftp folder /tmp i reboot i obraz sie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franco78 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 dzięki za info....ale już zainstalowałem Graterlie - już ok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Co do powodu, to możliwe, że Paul ma rację :) Ja to miałem kiedy po raz pierwszy nboksa rozkręciłem. Podłączyłem i czarno, tylko OSD. Trochę nerwów mnie to kosztowało - nbox ponownie na części, sprawdziłem wszystkie połączenia i podłączyłem ponownie już bez problemu. Myślę, że wystarczyło wyłączyć z prądu, odczekać chwilę i podłączyć ponownie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franco78 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 odłączałem z prądu - nie pomogło.... pomyślałem, że to kwestia softu, że coś się posypało... a że miałem jeszcze "stary" 8.2 to była okazja na Graterlię:) no i śmiga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi