kiso Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 wgrałem od nowa obraz GOS do ESI88 i konfigurowałem go bez wpiętej anteny i na wyświetlaczu cały czas zatrzymywało się na NETWORK INIT i już nie znikało. Myślałem, że to przez brak anteny... po skonfigurowaniu wszystkiego i podłączeniu pod antenę i tv cały czas na wyświetlaczu jest napis NETWORK INIT. Dekoder działa prawidłowo, nie zauważyłem żadnych innych problemów. Dekoder łączy się z siecią przez kartę TL-WN725N. Czy pomożecie mi jakoś zdiagnozować/rozwiązać problem z wyświetlaczem? dziękuje i pozdrawiam ;) aha wszystkie aktualizacje są zainstalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 a może jakiejś wtyczki brakuje? to już wydaje się było wałkowane w tematach związanych z adb5800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiso Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 jakiej wtyczki? obsługa wyświetlacza jest bo widzę, że po starcie zmieniają się różne napisy tylko po prostu zatrzymuje się na NETWORK INIT :( przez co nie jest wyświetlany nr kanału który leci :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi