kiso Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 wgrałem od nowa obraz GOS do ESI88 i konfigurowałem go bez wpiętej anteny i na wyświetlaczu cały czas zatrzymywało się na NETWORK INIT i już nie znikało. Myślałem, że to przez brak anteny... po skonfigurowaniu wszystkiego i podłączeniu pod antenę i tv cały czas na wyświetlaczu jest napis NETWORK INIT. Dekoder działa prawidłowo, nie zauważyłem żadnych innych problemów. Dekoder łączy się z siecią przez kartę TL-WN725N. Czy pomożecie mi jakoś zdiagnozować/rozwiązać problem z wyświetlaczem? dziękuje i pozdrawiam ;) aha wszystkie aktualizacje są zainstalowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 a może jakiejś wtyczki brakuje? to już wydaje się było wałkowane w tematach związanych z adb5800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiso Posted February 14, 2018 Author Share Posted February 14, 2018 jakiej wtyczki? obsługa wyświetlacza jest bo widzę, że po starcie zmieniają się różne napisy tylko po prostu zatrzymuje się na NETWORK INIT :( przez co nie jest wyświetlany nr kanału który leci :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts