kofec Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam, Mam dziwny problem. Mam system na USB i dwa czarne nBox (z dyskiem) - przekładam USB. Na jednym wszystko działa a na drugim jak cos nagram to nie mogę tego odtworzyć - (startuje i po chwili 15s zamiera). To samo nagranie zgrane na komputer działa. Ktoś ma jakiś pomysł ? Gdzie zajrzeć ? Są gdzieś logi z playera ? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 materiały nagrane z sat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofec Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Mam rozumieć ze nagrywasz na usb i masz tam tez system. Odpinasz pena i dajesz do drugiego boxa tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi