Gość abcde Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Mam w pełni zaktualizowany system (po switch_repo). Zainstalowany na nim ffmpeg: # ffmpeg --version ffmpeg version 3.0.3 Copyright (c) 2000-2016 the FFmpeg developers built with gcc 4.8.4 (GCC) 20141219 (STMicroelectronics/Linux Base 4.8.4-139) opkg pokazuje dwie wersje: # opkg list |grep -i ffmpeg ffmpeg - 3.0.3 - FFmpeg is a complete, cross-platform solution to record, convert and ffmpeg - 3.0.2-2 Chciałbym nowszą wersję licząc na to, że radzi sobie z HTTPS lub rekompilację obecnej ze wsparciem dla HTTPS. Jeśli jest jakaś dokumentacja mogę sobie taką corss-kompilację zrobić sam lub mogę pomóc w przygotowaniu paczki, którą będzie można użyć w systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abcde Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Czy można prosić o rekompilację z wsparciem dla HTTPS? Chętnie pomogę w testowaniu paczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 IPTVPlayer+exteplayer3 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abcde Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Działa to średnio. Wszelkie przewijanie streamu jest bolesne. Długie i irytujące buforowanie. Jako proteza ujdzie ale do normalnego użytkowania się to nie nadaje. Odtwarzacz bazujący na FFMPEG jest klasę lepszy do oglądania streamów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi