Guest jolka00 Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Witam, Czy jest możliwe dodanie opcji, żeby podczas słuchania stacji radiowych, na wyświetlaczu nboxa pojawiał się RDS z danej stacji? W tej chwili jest tylko nazwa stacji radiowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rok666 Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 A jest takie coś nadawane w przekazie satelitarnym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jolka00 Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 W tym wątku http://forum.xunil.pl/index.php/topic,2813.msg37988.html#msg37988 Kolega s6s[/member] chciał wyłączyć z ekranu i udało mu się to ;) , a ja bym chciała włączyć na wyświetlaczu ;) ... Bo jak słucham radia na głośnikach to brakuje mi zegarka a i reszta info z rds by się przydała ;) ... Nie jestem programistką a myślę, że taka opcja innym też by się przydała - Jeśli to jest ważne to skórka Pingu_TM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts