Gość jolka00 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam, Czy jest możliwe dodanie opcji, żeby podczas słuchania stacji radiowych, na wyświetlaczu nboxa pojawiał się RDS z danej stacji? W tej chwili jest tylko nazwa stacji radiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 A jest takie coś nadawane w przekazie satelitarnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jolka00 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 W tym wątku http://forum.xunil.pl/index.php/topic,2813.msg37988.html#msg37988 Kolega s6s[/member] chciał wyłączyć z ekranu i udało mu się to ;) , a ja bym chciała włączyć na wyświetlaczu ;) ... Bo jak słucham radia na głośnikach to brakuje mi zegarka a i reszta info z rds by się przydała ;) ... Nie jestem programistką a myślę, że taka opcja innym też by się przydała - Jeśli to jest ważne to skórka Pingu_TM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi