Guest Andros25 Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Witam Wszystkich, W dniu dzisiejszym postanowiłem przełączyć się z kabla na wifi na moim dekoderze, dodam, że rozpoczałem dopiero moją przygodę z tym systemem. Skorzystałem z instrukcji, która znajduje się pod tym adresem:http://openpli.xunil.pl/index.php/FAQ_-_Strona_1#mozTocId986320 - robiłem dokładnie wszystko krok po kroku. Po zainstalowaniu oprogramowania (dwóch ostatnich pozycji nie mogłem zainstalować, więc dekoder został zrestartowany). Po restarcie na dekoderze widnieje napis error, dekoder się nie odpala - ciągle mam okno ładowania "graterlia" na TV. Nie wiem jak mogę przywrócić poprzednie ustawienia systemu, czy tez muszę przeinstalować system graterlia? Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś będzie mógł przesłać jakiś link dzieki któremu dowiem się jak mogę naprawić swój błąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts