Gość Andros25 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam Wszystkich, W dniu dzisiejszym postanowiłem przełączyć się z kabla na wifi na moim dekoderze, dodam, że rozpoczałem dopiero moją przygodę z tym systemem. Skorzystałem z instrukcji, która znajduje się pod tym adresem:http://openpli.xunil.pl/index.php/FAQ_-_Strona_1#mozTocId986320 - robiłem dokładnie wszystko krok po kroku. Po zainstalowaniu oprogramowania (dwóch ostatnich pozycji nie mogłem zainstalować, więc dekoder został zrestartowany). Po restarcie na dekoderze widnieje napis error, dekoder się nie odpala - ciągle mam okno ładowania "graterlia" na TV. Nie wiem jak mogę przywrócić poprzednie ustawienia systemu, czy tez muszę przeinstalować system graterlia? Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś będzie mógł przesłać jakiś link dzieki któremu dowiem się jak mogę naprawić swój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi