areq Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 wydaje mi się ze ADB2850ST wspierał kiedys scart chciałem podmienić na jednym crt u dziadków dzis dm500 na ADB2850ST i nie mam obrazu ;( Jakaś podpowiedź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiso Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 u mnie na scart działa tylko ja to zawsze ustawiam od początku czyli: 1. wgrywam gos 2. łączę się przez webif i przez webif przechodzę kreator w którym wybieram że ma korzystać ze scart'a 3. jak potwierdzę zmiany obraz na tv już świeci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 U mnie także SCART działa na 2850ST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 możecie mi wkleić stosowny kawał konfiguracji enigmy ? niby tam oczywiste wartości ale wole się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 config.av.videoport=Scart To chyba wszystko... BTW: Masz 2850, nie 2849? Bo na tym drugim zdaje się SCART nie działał i raczej nic się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 2850st, teraz więcej nie powalczę bo mam do tunera 150km :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi