areq Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 wydaje mi się ze ADB2850ST wspierał kiedys scart chciałem podmienić na jednym crt u dziadków dzis dm500 na ADB2850ST i nie mam obrazu ;( Jakaś podpowiedź ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiso Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 u mnie na scart działa tylko ja to zawsze ustawiam od początku czyli: 1. wgrywam gos 2. łączę się przez webif i przez webif przechodzę kreator w którym wybieram że ma korzystać ze scart'a 3. jak potwierdzę zmiany obraz na tv już świeci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 U mnie także SCART działa na 2850ST. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
areq Posted November 1, 2016 Author Share Posted November 1, 2016 możecie mi wkleić stosowny kawał konfiguracji enigmy ? niby tam oczywiste wartości ale wole się upewnić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 config.av.videoport=Scart To chyba wszystko... BTW: Masz 2850, nie 2849? Bo na tym drugim zdaje się SCART nie działał i raczej nic się nie zmieniło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
areq Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 2850st, teraz więcej nie powalczę bo mam do tunera 150km :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts