Gość fosfik Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Witam, Mam taki problem od czasu wgrania nowej Graterli. Na kilku kanałach (Comedy Central, Nickelodeon...) pojawiał mi się komunikat "Dostrajanie nie powiodło się". Od wczoraj nie działa również Comedy Central Family. (Zrobiłem aktualizacje zaległą...) Tuner to ADB5800. Co może być przyczyną takiego błędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość test.user Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Jaka lista kanałów ? I skąd ją pobrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Witam, Mam taki problem od czasu wgrania nowej Graterli. Na kilku kanałach (Comedy Central, Nickelodeon...) pojawiał mi się komunikat "Dostrajanie nie powiodło się". Od wczoraj nie działa również Comedy Central Family. (Zrobiłem aktualizacje zaległą...) Tuner to ADB5800. Co może być przyczyną takiego błędu? Masz starą list z nieaktualnymi już parametrami ,pobierz nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fosfik Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Lista kanałów jest z dostępnych pakietów (menu graterli). Aktualna lista Myszki i Richtera, nie ma znaczenia... na obu to samo. System działa z pendrive. Jak wspomniałem, przed instalacją nowej wersji graterli (wrzesień) wszystko działało bez zarzutu. Przeinstalowanie może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Inne kanały z tego transpondera działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fosfik Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Inne kanały z tego transpondera działają? Tak. Mam NC+, wszystkie canal+, hbo, tvp, itd itp... działają. Komunikat: "Dostrajanie nie udało się." pojawia się na Comedy Central, Comedy Central Family, Nickelodeon i jeszcze jakiś 2, których nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Inne kanały z tego transpondera działają? Tak. Mam NC+, wszystkie canal+, hbo, tvp, itd itp... działają. Komunikat: "Dostrajanie nie udało się." pojawia się na Comedy Central, Comedy Central Family, Nickelodeon i jeszcze jakiś 2, których nie używam. nie rozumiemy się - czy kanały będące na transponderze 11075 inne niż wymieniłeś tez nie działają? a sa to: MTV Live HD MTV Polska Comedy Central Family Polska Viva Polska Nick Jr Polska VH-1 (Video Hits One) Comedy Central Polska Nickelodeon Europe Comedy Central Poland HD Paramount Channel HD Poland Nickelodeon HD jeżeli nie działają to jak pisałem wyżej- Masz nieaktualna listę kanałów w całym tym znaczeniu. łącznie pewnie z biblioteką satellites.xml i lamedb nie w tym miejscu co powinna byc. wejdź w przeszukanie ręczne i zmień ten transponder z dvb-s na dvb-s2 i skanowanie a powinny zaświecić te wszystkie kanały co wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi