Guest rufus66 Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Witam.Coś mnie podkusiło i popsułem,a mianowicie: Miałem wgranego boota (Nbox5800 Duo_Multiboot_v2 Multi MAC 09_2013) z image w nad graterlia na penie też graterila,a że nbox zaczął się w kółko resetować zacząłem kombinować z bootami ,i efekt taki ze w tej chwili nie mam nić. Wgrywałem różne booty,image wszystko co przeczytałem na forum.Da się jakoś to odkręcić. Proszę o pomoc. Przy wgrywaniu bootów / image wszystko się wgrywało bo wyświetlacz pokazywał wszystko że jest OK .Przy uruchamianiu ciemność i nic nie startuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tata61 Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Witam Witam.Coś mnie podkusiło i popsułem,a mianowicie: Miałem wgranego boota (Nbox5800 Duo_Multiboot_v2 Multi MAC 09_2013) z image w nad graterlia na penie też graterila,a że nbox zaczął się w kółko resetować zacząłem kombinować z bootami ,i efekt taki ze w tej chwili nie mam nić. Wgrywałem różne booty,image wszystko co przeczytałem na forum.Da się jakoś to odkręcić. Proszę o pomoc. Przy wgrywaniu bootów / image wszystko się wgrywało bo wyświetlacz pokazywał wszystko że jest OK .Przy uruchamianiu ciemność i nic nie startuje. forum.dvhk, pkteam.pl Witam.Coś mnie podkusiło i popsułem,a mianowicie: Miałem wgranego boota (Nbox5800 Duo_Multiboot_v2 Multi MAC 09_2013) z image w nad 8.6 na penie hyperiona,a że nbox zaczął się w kółko resetować zacząłem kombinować z bootami ,i efekt taki ze w tej chwili nie mam nić. Wgrywałem różne booty,image wszystko co przeczytałem na forum.Da się jakoś to odkręcić. Proszę o pomoc. Przy wgrywaniu bootów / image wszystko się wgrywało bo wyświetlacz pokazywał wszystko że jest OK .Przy uruchamianiu ciemność i nic nie startuje To w końcu co miałeś wgrane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rufus66 Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Wszystko i mam problem bo nie wiem co tam teraz siedzi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts