Gość rufus66 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Witam.Coś mnie podkusiło i popsułem,a mianowicie: Miałem wgranego boota (Nbox5800 Duo_Multiboot_v2 Multi MAC 09_2013) z image w nad graterlia na penie też graterila,a że nbox zaczął się w kółko resetować zacząłem kombinować z bootami ,i efekt taki ze w tej chwili nie mam nić. Wgrywałem różne booty,image wszystko co przeczytałem na forum.Da się jakoś to odkręcić. Proszę o pomoc. Przy wgrywaniu bootów / image wszystko się wgrywało bo wyświetlacz pokazywał wszystko że jest OK .Przy uruchamianiu ciemność i nic nie startuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata61 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Witam Witam.Coś mnie podkusiło i popsułem,a mianowicie: Miałem wgranego boota (Nbox5800 Duo_Multiboot_v2 Multi MAC 09_2013) z image w nad graterlia na penie też graterila,a że nbox zaczął się w kółko resetować zacząłem kombinować z bootami ,i efekt taki ze w tej chwili nie mam nić. Wgrywałem różne booty,image wszystko co przeczytałem na forum.Da się jakoś to odkręcić. Proszę o pomoc. Przy wgrywaniu bootów / image wszystko się wgrywało bo wyświetlacz pokazywał wszystko że jest OK .Przy uruchamianiu ciemność i nic nie startuje. forum.dvhk, pkteam.pl Witam.Coś mnie podkusiło i popsułem,a mianowicie: Miałem wgranego boota (Nbox5800 Duo_Multiboot_v2 Multi MAC 09_2013) z image w nad 8.6 na penie hyperiona,a że nbox zaczął się w kółko resetować zacząłem kombinować z bootami ,i efekt taki ze w tej chwili nie mam nić. Wgrywałem różne booty,image wszystko co przeczytałem na forum.Da się jakoś to odkręcić. Proszę o pomoc. Przy wgrywaniu bootów / image wszystko się wgrywało bo wyświetlacz pokazywał wszystko że jest OK .Przy uruchamianiu ciemność i nic nie startuje To w końcu co miałeś wgrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rufus66 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Wszystko i mam problem bo nie wiem co tam teraz siedzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi