Guest plowiec Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Witam Mam problem z hp_compac_dc_5850, nie wchodzi żaden system ani linux ani windows mam kilka distro na płytach i usb, przy instalacjach z live dochodzi do ładowania systemu opcje wyboru instalacji się pokazują a windowsie napis instalator sprawdza konfigurację sprzętową i dalej ciemny monitor słychać,że płyty chodzą.Restartowałem bios,dodawałem i odejmowałem kości pamięci,startowałem z grafiki zintegrowanej jak i z pci i zawsze to samo ,już nie mam pomysłu ,a może to procesor lub zasilacz? Pozdrawjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki7777 Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 A wykluczyłeś dysk twardy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest plowiec Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 No nie wziąłem go pod uwagę ale spróbuj coś znaleźć i podmienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest plowiec Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Witem Tak to wina dysku. Dzięki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts