Guest Tomashj29 Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Witam Chciałem dziś zainstalować GOS na Ariva @link 200 i za każdym razem w j00ztalator wyświetla mi błąd CRC przy rozpakowywaniu. Pobierałem kilkukrotnie i za każdym razem jest to samo. Czy możliwe jest że jest to spowodowane błędami podczas uploadu GOS na Wasz server?? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbrahaM Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Witam Chciałem dziś zainstalować GOS na Ariva @link 200 i za każdym razem w j00ztalator wyświetla mi błąd CRC przy rozpakowywaniu. Pobierałem kilkukrotnie i za każdym razem jest to samo. Czy możliwe jest że jest to spowodowane błędami podczas uploadu GOS na Wasz server?? Pozdrawiam Zacznij od próby użycia innego pendrive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomashj29 Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Zainstalowałem przez nBox więc prawdopodobnie był to problem z przesyłem pliku między komputerem a tunerem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest giant Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Miałem podobny objaw, gdy rozpakowywałem archiwum przy użyciu oryginalnego systemu. Wygląda, że jego tar i tar z graterlia / enigma2 / itd. nieco się różnią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts