Gość Tomashj29 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Witam Chciałem dziś zainstalować GOS na Ariva @link 200 i za każdym razem w j00ztalator wyświetla mi błąd CRC przy rozpakowywaniu. Pobierałem kilkukrotnie i za każdym razem jest to samo. Czy możliwe jest że jest to spowodowane błędami podczas uploadu GOS na Wasz server?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Witam Chciałem dziś zainstalować GOS na Ariva @link 200 i za każdym razem w j00ztalator wyświetla mi błąd CRC przy rozpakowywaniu. Pobierałem kilkukrotnie i za każdym razem jest to samo. Czy możliwe jest że jest to spowodowane błędami podczas uploadu GOS na Wasz server?? Pozdrawiam Zacznij od próby użycia innego pendrive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomashj29 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Zainstalowałem przez nBox więc prawdopodobnie był to problem z przesyłem pliku między komputerem a tunerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość giant Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Miałem podobny objaw, gdy rozpakowywałem archiwum przy użyciu oryginalnego systemu. Wygląda, że jego tar i tar z graterlia / enigma2 / itd. nieco się różnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi