Guest kondzik82 Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Witam Jak w temacie. Ma ktoś ten skin dla GOS ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest herpoi Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Ściągnij sobie wersję dla OpenPLi (poszukaj na ich forum). Będzie kompatybilna z GOS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kondzik82 Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Faktycznie tam była. Dzięki. Teraz mam dziwny problem bo po wrzuceniu skórki przez ftp i restart tunera na wyświetlaczu (uhd88) gdy staje na bootlogo pojawił się napis HALT. System zainstalowałem od nowa i jeszcze raz wrzuciłem skórkę i to samo... Po twardym resecie napis HALT już się nie pojawia ale tym razem wraz system zatrzymuje się na bootlogo a na wyświetlaczu FS Error. System jest po aktualizacji... Co dziwnego, komunikat FS Error pojawia mi się na wyświetlaczu od razu jak jest system świeżo zainstalowany chociaż pomimo tego się uruchamia. System mam na dysku HDD. A tu link do skina MetropolisHD jakby ktoś chciał Link usunięto - Proszę zapoznać się z Regulaminem forum . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts