Guest niko Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Świeżo zainstalowany system od zera, niezbędne ustawienia przywrócone, tuner działa stabilnie, niestety problem z front panelem w ADB5800 jak nie został rozwiązany, tak nie został. Bardzo proszę o zaniżenie (jak w przypadku mc z powodu spamowania historii ash) wersji front panel do tej, w której nie istnieje problem podwójnego zachowania się klawisza POWER na obudowie. Dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 @tux: http://forum.xunil.pl/index.php/topic,2937.msg40928.html#msg40928 A najlepiej cała paczka z jajkiem ... jeżeli jeszcze masz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest niko Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 @mickey, pobrałem z powyższego linka załącznik, zrobiłem sobie kopię front_bska.ko, zaś rozpakowałem z zipa Twój moduł jajka front_bska.ko do /lib/modules i po restarcie problem z przyciskiem POWER zniknął jak ręką odjął! Nie zachowuje się teraz jakby był wduszony podwójnie :) Dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts