Cyga Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Mam taki problem na 1 dekoderze. Po włożeniu karty cyfry+ nie ma obrazu, dekoder strasznie wolno reaguje na polecenia z pilota. Na karcie ze splittera wszystko działa bez problemu co jest dla mnie dziwne. Co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Mam taki problem na 1 dekoderze. Po włożeniu karty cyfry+ nie ma obrazu, dekoder strasznie wolno reaguje na polecenia z pilota. Na karcie ze splittera wszystko działa bez problemu co jest dla mnie dziwne. Co może być przyczyną? złe ustawienia? bez logów można tylko zgadywać. proponuję zapoznać się z: http://forum.xunil.pl/index.php/topic,2119.0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbek Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Dobra strona chip włożony? Karta ze splitera ma zapewne dwustronny chip i dlatego działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyga Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Obie wkładam chipem do dołu. Ze splittera ma jednostronny. Zapoznam się z tematem i zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi