Cyga Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Mam taki problem na 1 dekoderze. Po włożeniu karty cyfry+ nie ma obrazu, dekoder strasznie wolno reaguje na polecenia z pilota. Na karcie ze splittera wszystko działa bez problemu co jest dla mnie dziwne. Co może być przyczyną? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbrahaM Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Mam taki problem na 1 dekoderze. Po włożeniu karty cyfry+ nie ma obrazu, dekoder strasznie wolno reaguje na polecenia z pilota. Na karcie ze splittera wszystko działa bez problemu co jest dla mnie dziwne. Co może być przyczyną? złe ustawienia? bez logów można tylko zgadywać. proponuję zapoznać się z: http://forum.xunil.pl/index.php/topic,2119.0.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbek Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Dobra strona chip włożony? Karta ze splitera ma zapewne dwustronny chip i dlatego działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyga Posted May 15, 2016 Author Share Posted May 15, 2016 Obie wkładam chipem do dołu. Ze splittera ma jednostronny. Zapoznam się z tematem i zobaczę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts