Guest robpaupen Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 witam. mam 2 nboxy w sieci, do tej pory mogłem ogladać nagrany materiał pierwszego nbox na drugim (mam zainstalowaną sambę) po aktualizacji niestety mimo iż widzi go, nie pokazuje zawartości jego dysku, pole z listą jest puste, proszę o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest voyteckst Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Jakbyś napisał jakiej aktualizacji, czego itp to byłoby łatwiej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest robpaupen Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Niestety nie potrafię powiedzieć jaka aktualizacja tak powoduje ponieważ wybrałem opcję aktualizacji wszystkich pakietów. Ściągnięcie teraz aktualnego System Core dla ADB5800xx i doinstalowanie enigma2 plugin networkbrowser oraz samby nie rozwiązuje problemu, dysk jest zamontowany lecz nagrań nie widać, a wcześniej w ten sposób działał bardzo dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest voyteckst Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Czy z poziomu konsoli widać te nagrania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest robpaupen Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fruit1fruit Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Ale z pozuomu konsoli poprzez sambę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tuspam Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 Mi tez nie działa, zainstalowana, skąfigurowana i uruchomiona samba ale z poziomu pc nie idzie "wejść", mało tego - mimo iż mam podmontowane udziały sieciowe na nboxie to również on nie widzi niczego co jest "wewnątrz" zasobu. Firmware instalowałem jakieś 2 tyg temu. Ps może to po ostatnich zmianach z możliwością odinstalowania vsftpd coś się skopało? EDIT - po usunieciu cifs i ponownym zainstalowaniu ruszylo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts