Gość robpaupen Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 witam. mam 2 nboxy w sieci, do tej pory mogłem ogladać nagrany materiał pierwszego nbox na drugim (mam zainstalowaną sambę) po aktualizacji niestety mimo iż widzi go, nie pokazuje zawartości jego dysku, pole z listą jest puste, proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voyteckst Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jakbyś napisał jakiej aktualizacji, czego itp to byłoby łatwiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robpaupen Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Niestety nie potrafię powiedzieć jaka aktualizacja tak powoduje ponieważ wybrałem opcję aktualizacji wszystkich pakietów. Ściągnięcie teraz aktualnego System Core dla ADB5800xx i doinstalowanie enigma2 plugin networkbrowser oraz samby nie rozwiązuje problemu, dysk jest zamontowany lecz nagrań nie widać, a wcześniej w ten sposób działał bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voyteckst Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Czy z poziomu konsoli widać te nagrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robpaupen Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fruit1fruit Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Ale z pozuomu konsoli poprzez sambę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tuspam Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Mi tez nie działa, zainstalowana, skąfigurowana i uruchomiona samba ale z poziomu pc nie idzie "wejść", mało tego - mimo iż mam podmontowane udziały sieciowe na nboxie to również on nie widzi niczego co jest "wewnątrz" zasobu. Firmware instalowałem jakieś 2 tyg temu. Ps może to po ostatnich zmianach z możliwością odinstalowania vsftpd coś się skopało? EDIT - po usunieciu cifs i ponownym zainstalowaniu ruszylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi