soltys_83 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam! Czy Wasze egzemplarze mają następującą właściwość: podczas przełączania kanałów brak reakcji na pilota (zmiana kanału) aż zniknie infobar lub "zaświeci się" ikona systemu kodowania? Dekoder: UHD-88, linia stabilna, skin infinityHD, domyślny tuner: B. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nie! InfiinityHD-GOS, inforbar z paskiem kodowania i górny pasek pogoda yweather, Tuner A, Linia TEST. Nie mam takiego efektu jak ty. U mnie szybkie przełączanie kanałów, również szybka reakcja na komendę z pilota. Więc pytanie od kiedy tak masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys_83 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Od momentu gdy dostałem ten dekoder. Mój egzemplarz to jeden z tych nieszczęsnych, które szatkują na tunerze A i sensownie działa tylko B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Od momentu gdy dostałem ten dekoder. Mój egzemplarz to jeden z tych nieszczęsnych, które szatkują na tunerze A i sensownie działa tylko B. To jest mocno ciekawe. Miałem model "szatkujący" na głowicy A, ale problemu jaki opisujesz nigdy nie doświadczałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys_83 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dziękuję za zainteresowanie. Po Waszych odpowiedziach zainstalowałem system ponownie - problem ustąpił. Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi