Gość barfor Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dzień, dobry. Od pewnego czasu dekoder zawiesza się na info lub liście kanałów. Objawia się to tak, że jak nacisnę OK i wyświetli się lista kanałów, to dekoder się zawiesza - nie reaguję na żaden przycisk na pilocie. Jedyny sposób to wyjęcie wtyczki z gniazdka i ponowne uruchomienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 A gdzie postawowe informacje jaki dekoder jaki skin ,mile widziany log pracy , jakie wtyczki gdzie pikony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 No i najważniejsze czy soft jest aktualizowany na bieżąco i jaka gałąź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barfor Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 No i najważniejsze czy soft jest aktualizowany na bieżąco i jaka gałąź. Enigma 2015-05-13 trunk ADB5800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bzzb Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Miałem podobnie. Wciśniecie jednego przycisku, powodowało brak reakcji na wciśniecie, w krótkim odstępie czasowym pozostałych przycisków. Nawet wgrałem img od nowa. Rozwiązanie było banalne: wymieniłem baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi