Gość rufus66 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam Panowie. Męczę się od kilku godzin, a mianowicie system graterlia na uSB2 nie chce wystartować wyświetlacz pokazuje root F5 error .Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Masz błędy na penie naprawa poprzez fsck (szczegóły znajdziesz na forum) lub postawienie na nowo systemu na penie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rufus66 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Masz błędy na penie naprawa poprzez fsck (szczegóły znajdziesz na forum) lub postawienie na nowo systemu na penie Może nie umię szukać bo jakość nic nie mogę znaleść na ten temat >:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Wpisz fsck w naszą wyszukiwarkę tematów bez liku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rufus66 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Oczywiście że wpisałem i .......... sorry już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Użyj wyszukiwarki z menu szukaj dokładniej ci znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi